בס צרוב עם צמד כרובית
בס צרוב עם צמד כרובית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם כרובית, מיץ לימון, r מתכווננת להבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס ים צרוב ברוטב שום, פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana, ו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לגלח חלק פלורה של כרובית עם סכין כדי ליצור כרובית "קונפטי" (3 עד 4 כוסות). תניח בצד. עם פורס, לחתוך פרוסות ארוכות דקות מבסיס וגזע, חלוקת בין 4 צלחות.
מחממים שמן צמחי ושמן זית 1/4 כוס במחבת nonstick 12-14 אינץ ' על חום בינוני עד שמן מנצנץ, ואז מטגנים כרובית "קונפטי" ב 4 קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל אצווה.
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, תיבול קל עם מלח.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. דג העונה עם 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל. Sear, צד העור למטה, 8 דקות. להפוך את הדגים ומבשלים עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
לטאטא יחד הנותרים 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח.
מניחים דגים, צד העור למעלה, על גבי פרוסות כרובית. למעלה עם קונפטי כרובית טפטוף עם ויניגרט.