קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

בס צרוב עם צמד כרובית

בס צרוב עם צמד כרובית
בס צרוב עם צמד כרובית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם כרובית, מיץ לימון, r מתכווננת להבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס ים צרוב ברוטב שום, פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana, ו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגלח חלק פלורה של כרובית עם סכין כדי ליצור כרובית "קונפטי" (3 עד 4 כוסות). תניח בצד. עם פורס, לחתוך פרוסות ארוכות דקות מבסיס וגזע, חלוקת בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מחממים שמן צמחי ושמן זית 1/4 כוס במחבת nonstick 12-14 אינץ ' על חום בינוני עד שמן מנצנץ, ואז מטגנים כרובית "קונפטי" ב 4 קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, תיבול קל עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
תשליך שמן ותחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. דג העונה עם 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל. Sear, צד העור למטה, 8 דקות. להפוך את הדגים ומבשלים עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטאטא יחד הנותרים 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים דגים, צד העור למעלה, על גבי פרוסות כרובית. למעלה עם קונפטי כרובית טפטוף עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ויניגרטויניגרט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק