בס שחור מצופה תירס כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס שחור מצופה תירס כחול. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חומץ יין, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו בס שחור מצופה תירס כחול, בס ים שחור עם תירס וסרטן גוש ג'מבו לטגן, ו טורטייה כחולה-עוף מצופה עם סלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מתבלים כל פילה סנאפר עם תיבול הבית משני הצדדים. Dip
ב 3 קערות רדודות נפרדות, קמח, חלב חמאה וצ ' יפס טורטייה, לטבול את הפילה בקמח, את החמאה ולאחר מכן לדלות שבבי טורטייה הקרקע.
מקום במחבת חם ומטגנים רדודים במשך כ 3 דקות לכל צד.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים סוכר ויין אדום, עד שהסוכר מתמוסס. הפעל את החום גבוה ולהוסיף אוכמניות.
מערבבים יחד. הרוטב יהיה מוכן כאשר הוא מצטמצם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.