תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס שחור מצופה תירס כחול. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 702 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חומץ יין, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו בס שחור מצופה תירס כחול, בס ים שחור עם תירס וסרטן גוש ג'מבו לטגן, ו טורטייה כחולה-עוף מצופה עם סלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מתבלים כל פילה סנאפר עם תיבול הבית משני הצדדים. Dip
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
סנאפר
צ'דר טרי מגורר
3
ב 3 קערות רדודות נפרדות, קמח, חלב חמאה וצ ' יפס טורטייה, לטבול את הפילה בקמח, את החמאה ולאחר מכן לדלות שבבי טורטייה הקרקע.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.