בצל וידליה בגריל עם חמאת בייקון
בצל וידלי בגריל עם חמאת בייקון נטול גלוטן, וראשוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 460 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל וידאלי, גבינה, עלי טימין טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: סרטני קליפה רכה לברביקיו עם בצל וידאלי בגריל, בצל וידאלי אפוי, ו בצל וידאלי קלוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: כבד החובה אלומיניום רדיד
חותכים בצל עליון ו" זנב אחורי " כדי שהבצל יוכל לשבת שטוח. מקלפים את הבצל. בעזרת סכין חניה חותכים צורה דמוית חרוט חלולה למרכז הבצל ומקפידים לא ללכת עד לתחתית. מלח ופלפל לחלל.
מניחים בצל על ריבועים בודדים של נייר אלומיניום כבד.
מוסיפים לקערה את החמאה, הבייקון, הגבינה הכחולה והטימין ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים בובות גדולות של החמאה לכל חלל הבצל. מקפלים את נייר האלומיניום סביב הבצל, מתאספים בחלקו העליון ואוטמים ליצירת אוהל.
מניחים על הגריל על אש ישירה ומכסים את הגריל. מבשלים 30 דקות עד שהבצל רך.
מניחים להתקרר במשך 5 דקות לפני פתיחת חבילת נייר הכסף והגשה.