קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

בצל מטוגן בצבע חום

בצל מטוגן בצבע חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל מטוגן בצבע חום. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 196 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, מלאי חום, שמן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Oignons Glaces A Brun [בצל מטוגן חום], בצל מטוגן בלבן-בצל מזוגג, ו בצל אדום מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הנוזל, מתבלים לפי הטעם, ומוסיפים את זר העשבים. מכסים ומבשלים לאט במשך 40 עד 50 דקות עד הבצל הם מכרז לחלוטין אבל לשמור על צורתם, ואת הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר עשב זר.
1
מעבירים את הבצלים ואת השומן המשומר שלהם לתבנית אפייה רדודה או תבשיל רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת. סט שנחשף בשליש העליון של תנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 40 עד 50 דקות, הופך אותם פעם או פעמיים. הם צריכים להיות עדינים מאוד, לשמור על צורתם, ולהיות חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר עשב זר.
3
הבצל יכול להיות מבושל שעות מראש, וחומם מחדש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;