בצל מקורמל בפירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל מקורמל פירה. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך סוכר חום, חצי שמנת, דאש פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פירה עם בצל מקורמל, חזרת פירה תפוחי אדמה עם בצל מקורמל, ו פירה עם בצל קרמל וחזרת.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים; מוסיפים מלח מתובל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל במשך 15-20 דקות או עד מכרז.
בינתיים, במחבת קטנה, להמיס 4 כפות חמאה.
מוסיפים בצל; מבשלים עד מעט מתרכך.
מפזרים סוכר חום; לבשל עד סוכר חום הוא מבעבע ובצל רך.
מסננים תפוחי אדמה; להעביר קערה גדולה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, חצי וחצי, גבינת שמנת, מלח, פלפל, קאיין וחמאה נותרת; מחית עד חלקה. מערבבים בתערובת הבצל.