בצל מקורמל ואורז עדשים
בצל מקורמל ואורז עדשים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 570 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, סוכר, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף ואורז עם בצל מקורמל, אורז חמוציות עם בצל מקורמל, ו M ' Juddarah-עדשים ואורז עם בצל מקורמל.
הוראות
ממיסים את החמאה בשמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים, הסוכר, וקצת מלח ופלפל. מבשלים עד הבצל להיות חום עמוק ודביק, על 20 דקות, ערבוב כל 4 או 5 דקות (אם בצל צבע מהר מדי, להפחית את החום בינוני נמוך).
בזמן שהבצל מתקלף, תכיני את האורז.
מחממים את כף השמן הנותרת בסיר על אש בינונית.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים את האורז ומערבבים, מבשלים אותו עד הגרגרים מתחילים להפוך אטום, על 2 דקות.
מוסיפים את המים, עדשים וכמון; מתבלים במלח ופלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל, על 20 דקות.