בצל מקורמל עם פנצ'טה ומילוי רוזמרין
בצל מקורמל עם Pancetan ומילוי רוזמרין עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עשב מתובל מלית, pancetta, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רוזמרין פוקצ'ה מלית עם פנצ' טה, פונטינה, קרמל-בצל, פיצה Pancetta, ו בצל מקורמל ופיצה פריך Pancetta.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את החמאה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים במשך 15 דקות או עד משחימים היטב, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הפנצ 'טה, שום, סלרי ורוזמרין בסיר ומבשלים עד הפנצ' טה משחימים היטב, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק ושרי וחום לרתיחה.
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות. כפית את תערובת המילוי לתוך תבשיל משומן 3 ליטר. כסה את התבשיל.
אופים במשך 30 דקות או עד תערובת המילוי חם.