בצל פורח
בצל פורח הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו tex mex אפוי בצל פורח, בצל פורח אפוי, ו בצל פורח אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הביצה והחמאה בקערה בינונית.
מערבבים את הקמח, מלח, פלפל, קאיין, אורגנו, טימין, כמון מפרץ ישן בקערה נפרדת.פרוסה 3/4 "עד 1" את החלק העליון והתחתון של הבצל ולהסיר את העור.
חותכים את ליבה 1 " ולפרוס על 3/4 של הדרך למטה כדי ליצור עלי כותרת.
מניחים את הבצל במים רותחים כדי להפריד את עלי הכותרת.
בואו מגניב.טובלים את הבצל בתערובת החלב.לטבול את הבצל המצופה בתערובת הקמח, המכסה בנדיבות.חזור על התהליך.
תן בצל להגדיר במקרר במשך 15 דקות לפני הטיגון.
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר ל 350 מעלות.מטגנים את הבצל בצד ימין למעלה במשך 10 דקות עד חום.
ניקוז על מתלה או מגבת נייר.
מערבבים מרכיבים לטבילה רוטב ומגישים.
מרכיבים
1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם0(יכול להיות או להרחיק)¼ כפית אורגנו0(יכול להיות או להרחיק)פטרוזיליה מיובשת1(קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח2(חוֹרֶף)חזרת מוקרם2(יכול להיות או להרחיק)דגני קריפיקס, מרוסקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן (לטיגון)0(יכול להיות או להרחיק)תיבול המפרץ הישן0(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובש0(יכול להיות או להרחיק)פחיות) מרק עוף דל נתרן0(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי4ריבס, קצוץ טרי או קפוא8 (U-12) שרימפס0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)0(יכול להיות או להרחיק)2 כוסות שיני שום1גדולבצל וידאליה מתוק