בצל פורח ורוטב טבילה
בצל פורח ורוטב טבילה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל פורח ורוטב טבילה, בצל פורח, ו בצל פורח אפוי.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, לשלב מיונז, קטשופ, חזרת, 1/3 כפית פפריקה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית אורגנו, פלפל שחור מקף הקרקע ופלפל קאיין; לערבב היטב. שמור רוטב מכוסה במקרר עד הצורך.
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, להכות ביצה ולהוסיף חלב. בקערה נפרדת, לשלב קמח, מלח, פלפל קאיין, פפריקה, פלפל שחור טחון, אורגנו, טימין וכמון; לערבב.
כדי לחתוך בצל: לחתוך 1 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הבצל ולהסיר את העור papery. השתמש בסכין דק לחתוך ליבה בקוטר 1 אינץ מתוך אמצע הבצל. עכשיו להשתמש בסכין חדה מאוד, גדולה לחתוך את הבצל כמה פעמים במרכז כדי ליצור "עלי כותרת": פרוסה ראשונה דרך מרכז הבצל לכשלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב X על פני הפרוסה הראשונה. שמור חיתוך החלקים במחצית, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל. (האחרון 8 פרוסות יהיה קשה, להיזהר).
מורחים את "עלי הכותרת" של הבצל בנפרד. כדי לעזור לשמור אותם בנפרד אתה יכול לצלול את הבצל לתוך מים רותחים במשך 1 דקה ולאחר מכן לתוך מים קרים.
טובלים את הבצל בתערובת החלב ואז מצפים אותו בנדיבות בתערובת הקמח. שוב להפריד את עלי הכותרת ומפזרים את הציפוי היבש ביניהם. ברגע שאתה בטוח הבצל הוא מצופה היטב, לטבול אותו בחזרה לתוך תערובת רטובה לתוך ציפוי יבש שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה לך בצל מצופה היטב כי חלק הציפוי יהיה לשטוף כאשר אתה מטגן את הבצל.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ודא שאתה משתמש מספיק שמן כדי לכסות לחלוטין את הבצל כאשר הוא צ ' יפס.
מטגנים את הבצל בצד ימין למעלה בשמן במשך 10 דקות או עד שהוא הופך חום. כאשר הבצל יש השחמה, להסיר אותו מן השמן ולתת לו לנקז על מתלה או מגבות נייר. פתח את הבצל רחב יותר מהמרכז, כך שתוכל לשים צלחת קטנה של רוטב הטבילה במרכז.