קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

בצל פורח ורוטב טבילה

בצל פורח ורוטב טבילה
בצל פורח ורוטב טבילה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל פורח ורוטב טבילה, בצל פורח, ו בצל פורח אפוי.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, לשלב מיונז, קטשופ, חזרת, 1/3 כפית פפריקה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית אורגנו, פלפל שחור מקף הקרקע ופלפל קאיין; לערבב היטב. שמור רוטב מכוסה במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, להכות ביצה ולהוסיף חלב. בקערה נפרדת, לשלב קמח, מלח, פלפל קאיין, פפריקה, פלפל שחור טחון, אורגנו, טימין וכמון; לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי לחתוך בצל: לחתוך 1 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הבצל ולהסיר את העור papery. השתמש בסכין דק לחתוך ליבה בקוטר 1 אינץ מתוך אמצע הבצל. עכשיו להשתמש בסכין חדה מאוד, גדולה לחתוך את הבצל כמה פעמים במרכז כדי ליצור "עלי כותרת": פרוסה ראשונה דרך מרכז הבצל לכשלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב X על פני הפרוסה הראשונה. שמור חיתוך החלקים במחצית, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל. (האחרון 8 פרוסות יהיה קשה, להיזהר).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מורחים את "עלי הכותרת" של הבצל בנפרד. כדי לעזור לשמור אותם בנפרד אתה יכול לצלול את הבצל לתוך מים רותחים במשך 1 דקה ולאחר מכן לתוך מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
טובלים את הבצל בתערובת החלב ואז מצפים אותו בנדיבות בתערובת הקמח. שוב להפריד את עלי הכותרת ומפזרים את הציפוי היבש ביניהם. ברגע שאתה בטוח הבצל הוא מצופה היטב, לטבול אותו בחזרה לתוך תערובת רטובה לתוך ציפוי יבש שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה לך בצל מצופה היטב כי חלק הציפוי יהיה לשטוף כאשר אתה מטגן את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
6
שמן חום בסיר עמוק או בסיר עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ודא שאתה משתמש מספיק שמן כדי לכסות לחלוטין את הבצל כאשר הוא צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מטגנים את הבצל בצד ימין למעלה בשמן במשך 10 דקות או עד שהוא הופך חום. כאשר הבצל יש השחמה, להסיר אותו מן השמן ולתת לו לנקז על מתלה או מגבות נייר. פתח את הבצל רחב יותר מהמרכז, כך שתוכל לשים צלחת קטנה של רוטב הטבילה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר