בצל קרמל & פיצה עגבניות
בצל קרמל & פיצה עגבניות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. אם יש לך רוטב וינגרט בלסמי קלאסי עשה, עגבניות שרי, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בצל קרמל, עגבניות מיובשות שמש ופיצה צ'וריסו, תפוחי אדמה, גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת עגבניות שרי, ו בצל קרמל ופיצת תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בחמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 15 עד 20 דקות. או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף רוטב; לבשל על חום בינוני 10 דקות. או עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם. מגניב לגמרי.
מחממים תנור ל 232°. לחץ מושלם פרמזן פיצה בצק על החלק התחתון של 15x10-1 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול.
בואו לעמוד 10 דקות. למעלה עם בצל, גבינה ועגבניות.
אופים על מדף תנור תחתון 17 עד 18 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב.
בזיליקום מדמיע, מפזרים על פיצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto