בצל תפוחי אדמה Supreme
את המתכון תפוחי אדמה בצל העליון ניתן להכין בסביבות 50 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 438 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.32 דולר למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שמנת, מים, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Cranberry Supreme Jell-O , איטלקית Supreme Grilled Cheese ו- The Belgian Supreme Ice Cream .
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה; מקלפים ופורסים בעובי של 1/4 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
מניחים בצל, מים וחמין בסיר; מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים 5-7 דקות או עד שהבצל רך.
מערבבים גבינה ושמנת חמוצה.
ב-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה, שכבה מחצית מתערובת תפוחי האדמה, הבצל והגבינה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מערבבים פירורים וחמאה; תערובת תפוחי אדמה עליונה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות או עד שהם מתחממים.
מקשטים בפטרוזיליה טרייה טחונה וכמה טבעות בצל אם רוצים.