בצלים כבושים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בצלים כבושים, בצלים כבושים, ו כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, לשלב חומץ, מלח, סוכר, ציפורן, פתיתי צ ' ילי, עלה דפנה, ו 1/2 כוסות מים. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות.
בינתיים, לקלף בצל ולמשוך את כל קרום דק מתחת לקליפה. קצוות שורש לקצץ.
מוסיפים בצל לתערובת חומץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק במכרז כאשר פירסינג, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערת הגשה; להשליך נוזל.