בצק פיצה
בצק פיצה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 469 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, מים חמים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ו 1 כף שמן זית ומערבבים היטב לשלב.
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות, המשלבים כמה שיותר קמח עם כף העץ.
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצק הוא חלק ומוצק.
מניחים בקערה נקייה, משומנת קלות, באמצעות כף הנותרים של שמן לכסות במגבת.
בואו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
לפיצות בודדות או calzones, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש לתוך סיבובים. עבור פיצה אחת גדולה, ללוש לתוך 1 עגול גדול. עבור כל אחד מהם, לתת לנוח במשך 15 דקות.