בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק
בקלאבן אגוזי לוז פיסטוק הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 60 מנות. לקינוח הזה יש 163 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר, דבש, אגוזי לוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בקלאווה אגוזי לוז פיסטוק, בקלאווה אגוזי לוז, ו בקלאווה פיסטוק.
הוראות
בקערה גדולה זורקים יחד את אגוזי הפיסטוק, אגוזי הלוז, 2 כפיות קינמון, 1/2 כפית ציפורן טחונה ו -1 / 2 כוס סוכר.
מגלגלים מאפה פילו מופשר, ומכסים במגבת לחה למניעת ייבוש וסדקים.
מברישים תבנית ג 'לירול בגודל 10 על 15 אינץ' בחמאה מומסת בעזרת מברשת מאפה.
הניחו דף מאפה אחד על התבנית החמאה, והברישו בעוד חמאה. חזור על הפעולה עד שיש 8 גיליונות בצק חמאה מוערמים.
מפזרים מעט מתערובת האגוזים על שכבה זו, ואז מכסים ב -3 שכבות מאפה נוספות, כל אחת מוברשת בחמאה.
מפזרים עוד מתערובת האגוזים, ואז 3 שכבות של מאפה חמאה. חזור על תבנית זו עד שתערובת האגוזים נעלמת, ושמור 8 שכבות מאפה לחלק העליון. בכל פעם שכבת מאפה ממוקם, זה חייב להיות מוברש עם חמאה מומסת.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חותכים את המאפה לרצועות, ואז ליהלומים. חתיכות צריך להיות קצת קטן כי הם כל כך מתוק. בשלב זה כל חתיכה עשויה להיות משובצת בציפורן שלמה.
מחממים את יתרת החמאה המומסת עד לרתיחה, ומזלפים אותה באופן אחיד על כל התבנית.
אופים במשך שעה 1 ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד זהוב שווה.
בזמן שהמאפה נאפה, שלבו בסיר גדול את 3 הכוסות הנותרות סוכר, מים, דבש, 1 כפית קינמון ו -1 / 4 כפית ציפורן טחונה. מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש בינונית למשך 15 דקות. מניחים בצד להתקרר.
כאשר המאפה יוצא מהתנור, מיד לשפוך את הסירופ באופן שווה על המחבת כולה. היזהר בעת המזיגה; הסירופ החם עלול לגרום לחמאה במאפה להתבשל ולהתיז. אפשר לבקלאווה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
הסר ציפורן שלמה מחתיכות לפני האכילה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבקלאווה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.