קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

בקלה ברוטב עגבניות

בקלה ברוטב עגבניות
בקלה ברוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 459 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בקלה, יין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו רוטב נומטו בסיסי (רוטב עגבניות ללא עגבניות).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° (200C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לחמם את השמן בתבשיל flameproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
3
הוסף את הדג, צד העור למטה, ומבשל, במשך 1 דקה, או עד העור הוא פריך. הפעל ומבשלים 1 דקה יותר. באמצעות מרית מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
מוסיפים את הבצל והשום לתבשיל ומפחיתים את החום למדיום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 4 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים את המניה, העגבניות, היין, רסק עגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1012 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
עגבנייהעגבנייה
מלאימלאי
ייןיין
6
מניחים את הדג ברוטב ואופים במשך 5-10 דקות, או עד בקושי אטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מעבירים את הדגים מגש ואוהל עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מבשלים את הרוטב על אש בינונית גבוהה כ 3 דקות, עד מופחת מעובה. מערבבים במחצית הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מחלקים את הרוטב בין 4 צלחות ארוחת ערב ומניחים חתיכת דגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
דגיםדגים
9
מגישים מיד, מפוזר עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
1
הליבוט ברוטב עגבניות: להחליף את הבקלה עם אותה כמות של הליבוט ולהשתמש בזיליקום פתיתי צ ' ילה מיובשים, במקום פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
הליבוטהליבוט
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
קודקוד
2
מאמר var
3
Type_27_data = {};
4
מאמר
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.