בקלה מזוגגת עם אספרגוס ופטריות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו פטריות זיגוג מירין (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה. התאם מתלה תנור למצב האמצעי ומטגן חום.
מערבבים את רוטב הויסין ו 1 כף מים בקערה קטנה.
מניחים את הדג, צד העור למטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ולהפיץ את הרוטב מעל. לזרוק את האספרגוס, פטריות, שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית. מפזרים את הירקות באופן שווה סביב הדגים. מטגנים, מערבבים את הירקות פעם אחת, עד שהם רכים והדגים מבושלים דרך אטום, 6 עד 8 דקות, בהתאם לעובי. החלק מרית בין העור והדגים. מחלקים את הדגים בין צלחות בודדות, להשליך את העור.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.