בקלה עם בייקון, חסה ואפונה
בקלה עם בייקון, חסה ואפונה דורשת כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 794 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן חמניות, מניית עוף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בקלה צרובה באפונה, פנצ'טה וחסה נבולה, חסה מטוגנת עם בייקון, שאלוט ואפונה מתכון, ו סטייק בקלה פרובנסלי עם חסה נבולה ועגבניה.
הוראות
מחממים את שמן החמניות במחבת בינונית ללא מקל.
מוסיפים את הבייקון, שאלוט או בצל ושום. מבשלים בעדינות, ערבוב, במשך 2 דקות, ואז לדחוף לצד אחד של המחבת.
מתבלים בקלה עם פלפל שחור טחון. מטגנים במחבת במשך 2 דקות, ואז להתהפך.
מוסיפים את האפונה ואת המניה, ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן להוסיף את החסה ו crme frache. מבשלים עוד כמה דקות, ערבוב הירקות מדי פעם, עד הדג הוא רק מבושל והחסה נבלה.
מגישים עם לחם כדי לנגב את המרק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.