בקלה עם שעועית, תירס, פסטו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה עם שעועית, תירס, ופסטו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותירס, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.
הוראות
מתבלים את הבקלה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה גדולה או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. מבשלים עד החלק התחתון הם זהב, 3 עד 5 דקות. תהפוך את הבקלה ותפזר את השעועית הירוקה ותכבוש אותה.
מוסיפים 1/4 כוס מים, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים והדגים אטומים לאורך כל הדרך, 3 עד 4 דקות.
תעביר את סיבת המוות לצלחות. מערבבים את התירס לתוך שעועית ירוקה, לכסות, ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הפסטו ומגישים עם הבקלה ופסטו נוסף, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.