בקלה צלוי בצ'ילי
צריך ללא גלוטן, ומנה עיקרית pescatarian? בקלה צ'ילי קלוי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. אם יש לכם מיץ ליים, אורגנו, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו בקלה צלוי בצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בעדינות מעיל מחבת צלייה עם תרסיס בישול ירקות. סדר את פילה בקלה בצד העור למטה.
מפזרים את אבקת צ ' ילי, אורגנו, ומלח. צלוי 5 עד 7 דקות או עד הבקלה הוא רק אטום פתיתים כאשר נבדק עם מזלג.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה. לבשל, מסתחרר כל הזמן, רק עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מוסיפים את הכמון ומיץ ליים וממשיכים לבשל, מתערבלים 1 דקה יותר.
הסר את הבקלה מהתנור. שים בצד חצי מהבקלה לשימוש נוסף.
טפטף את חמאת הכמון-סיד על הבקלה הנותרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.