בקלה-ריבועים וגלידה
בקלה-ריבועים וגלידה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 882 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם סוכר, אגוזי מלך, בצק פילו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: ריבועי גלידת בוטנים, ריבועי גלידה קלים של פונפטי, ו ריבועי כריך גלידת קפה-טופי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מורחים דף עוגיות בנייר אפייה. מעליו שכבת פילו ומברישים או בעזרת בקבוק שפריץ, מרססים בחמאה.
מערבבים סוכר וקינמון ומכסים את גיליון המאפה 1/3 כוס סוכר. חוזרים על הפעולה עם עוד 2 שכבות מאפה, ואז מעליהם את אגוזי המלך הקצוצים דק.
חותכים מאפה לריבועים בגודל 3 אינץ ' בעזרת סכין חיתוך חדה. מכסים את המאפה עם גיליון נוסף של נייר קלף ועוד גיליון עוגיות.
מניחים מאפה בתנור חם ואופים 15 דקות או עד להזהבה.
מגישים ריבועי מאפה חמים עם גלידה וזילוף דבש.
יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti
גלידה עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, יין אדום ושרי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "