קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

בקלה שחורה עם קארי עם סלט סבוי חם בניחוח כמון

בקלה שחורה עם קארי עם סלט סבוי חם בניחוח כמון
בקלה שחורה עם קארי עם סלט סבוי חם בניחוח כמון עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. אם יש לכם כרוב סבוי, חומוס, תיבול פירות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 92%. מתכונים דומים: סלט כרוב סבוי חם, סלט כרוב סבוי חם, ו קארי עוף בניחוח כמון.

הוראות

1
מחממים את הברוילר ומניחים את המדף בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את המיונז עם תערובת אבקת הקארי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הדג על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מלח ופלפל או תיבול פירות ים אם משתמשים בו. מורחים את הדג באופן שווה עם מיונז הקארי.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים מתחת לצלייה עד שהדג יציב והחלק העליון חום מאוד, 10 עד 12 דקות. (שימו עין על הדג בזמן הצלייה ועברו למתלה תחתון בתנור אם הוא מתחיל להשחים לפני שהוא מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מגישים את הדג הצלוי עם טריזי ליים, סלט סבוי חם בניחוח כמון ואורז קוקוס-ג ' ינג 'ר עם חומוס וצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את זרעי הכמון ומערבבים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
מוסיפים את הכרוב ונובלים. מסיימים את הסלט במיץ הליים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר והלבנים של הבצל הירוק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מוסיפים את ציר העוף, האורז, הקוקוס וגרידת הליים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומכסים. מבשלים 17 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מוסיפים את גרגרי החומוס ב -5 דקות הבישול האחרונות. מסיימים את האורז על ידי ערבוב מיץ הליים, הירוקים של הבצל הירוק והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ירוקירוק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1-2 כפות שמן זית כתית מעולהחומוס, סחוטחומוס, סחוט4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1פרזנו צ'ילה, פרוספרזנו צ'ילה, פרוס680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרכז-פילה לחתוך בקלה שחור או אחר לבן בר קיימא עבה פילה דגיםמרכז-פילה לחתוך בקלה שחור או אחר לבן בר קיימא עבה פילה דגים2חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תערובת אבקת קאריתערובת אבקת קארי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1ג'ינג'ר חתיכה 2 אינץ', מגורדג'ינג'ר חתיכה 2 אינץ', מגורד1מיץ לייםמיץ ליים1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםפלחי לייםפלחי ליים1ראשסבוי כרוב, גרוססבוי כרוב, גרוס1חבורהבצל ירוק, לבן וירוק פרוס דקבצל ירוק, לבן וירוק פרוס דק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרי, או תיבול פירות ים, כגון מפרץ הישןמלח כשר ופלפל טחון טרי, או תיבול פירות ים, כגון מפרץ הישן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז מבוסס סויה, כגון Vegenaise, או מיונז מופחת שומןמיונז מבוסס סויה, כגון Vegenaise, או מיונז מופחת שומן1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סאבלפיש. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.