קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

בקר גדול בעוגת יין אדום

בקר גדול בעוגת יין אדום
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו סטייק, ביצה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מאנישביץ עוגות יין אדומות {בגידה גדולה!# Hamiltonbeach, טאקו בשר עם בצל אדום כבוש (צלחות קטנות, טעם גדול), ו תבשיל בקר ביין אדום.

הוראות

1
אם יש לך זמן, מניחים את הבשר בקערה גדולה עם עשבי תיבול וכוכב אניס ומתבלים היטב עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את כל היין, מכסים בסרט נצמד ומצננים עד 24 שעות. למחרת לשבת מסננת על קערה אחרת ולנקז את הבשר היטב. בחר את עשבי תיבול וכוכב אניס ולהניח בצד. אם אין לך זמן פשוט להתחיל עם כל החומרים מוכנים ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3 -
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים רסס של שמן בתבשיל גדול עד חם מאוד ואז מחממים את הבשר היטב בקבוצות. עבור כל אצווה, לחמם יותר שמן וחום במשך כ 10 דקות לפני העברה לצלחת ולחזור על התהליך. כאשר כל הבשר נעשה מוסיפים את הירקות ומבשלים במשך 5 דקות עד שמתחילים לצבוע ואז מוסיפים את עשבי התיבול ואת כוכב אניס ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
5
מפזרים סוכר על הירקות, ואז לפזר על הקמח ומערבבים יחד. מבשלים כמה דקות עד שמתחילים להשחים, מערבבים את העגבניות הטהורות ואז שופכים על היין, מגרדים את תחתית המחבת עם הכף. טיפ בבשר וכל מיצים ואז להתפורר בקוביות המניות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים מספיק מים רותחים מהקומקום כדי לכסות את הבשר והירקות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים הכל לרתיחה, מערבבים היטב, מכסים ומניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות עד שהבשר ממש רך. זה יכול להיעשות עד 3 ימים מראש ומקורר עד מוכן לעשות את העוגה או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כדי להפוך את העוגה תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להטות את המילוי לתוך עוגה 2 ליטר או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מגלגלים את המאפה על משטח מקומח קלות כדי להתאים את צלחת העוגה עם בליטה קלה וילון על הצלחת. Crimp הקצוות אם אתה מסוגל לתקוע כמה חורי קיטור קטנים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומפזרים מלח ים קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
אופים במשך 30 דקות עד חום זהוב. זה הולך טוב עם מחית שעועית ירוקה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות