קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

בקר ואטריות ברוטב בוטנים תאילנדי

בקר ואטריות ברוטב בוטנים תאילנדי
בשר בקר ואטריות ברוטב בוטנים תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן שומשום, חמאת בוטנים שמנת, אטריות סובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בוטנים תאילנדית אפונה תרמילים על אטריות, אטריות תאילנדיות ברוטב בוטנים, ו אטריות רוטב בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
מסננים, מעבירים לקערה גדולה, ומכסים בנייר אלומיניום או בניילון נצמד כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא יחד את מרכיבי הרוטב עד מעורבב היטב ולהגדיר את המחבת על חום בינוני. להביא לרתיחה ולתת להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
6
מוסיפים את הפלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
7
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
8
מוסיפים 1 כוס של רוטב הבוטנים ומבשלים עד שהבשר מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
בקרבקר
9
מעבירים את תערובת הבשר לאטריות וזורקים כדי לשלב, ולאחר מכן מגישים על צלחות בודדות עם בוטנים וצדפות. שאריות רוטב בוטנים ישמור במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 3 חודשים; להפשיר לחלוטין במקרר או במיקרוגל במשך כ 3 דקות על נמוך לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים
בצל ירוקבצל ירוק
פסטהפסטה
בוטניםבוטנים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל

יין מומלץ: ריזלינג, Chenin Blanc, Gewurztraminer

ריזלינג, צ ' נין בלאן וגוורצטרמינר הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות ויינגוט שניידר Niederhauser Hermannshohle ריזלינג Trocken. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.