בשר בקר ואטריות ברוטב בוטנים תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן שומשום, חמאת בוטנים שמנת, אטריות סובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בוטנים תאילנדית אפונה תרמילים על אטריות, אטריות תאילנדיות ברוטב בוטנים, ו אטריות רוטב בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
2
מסננים, מעבירים לקערה גדולה, ומכסים בנייר אלומיניום או בניילון נצמד כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
עטיפת פלסטיק
קערה
3
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא יחד את מרכיבי הרוטב עד מעורבב היטב ולהגדיר את המחבת על חום בינוני. להביא לרתיחה ולתת להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
מחבת
4
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
6
מוסיפים את הפלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
7
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
8
מוסיפים 1 כוס של רוטב הבוטנים ומבשלים עד שהבשר מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטנים
בקר
9
מעבירים את תערובת הבשר לאטריות וזורקים כדי לשלב, ולאחר מכן מגישים על צלחות בודדות עם בוטנים וצדפות. שאריות רוטב בוטנים ישמור במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 3 חודשים; להפשיר לחלוטין במקרר או במיקרוגל במשך כ 3 דקות על נמוך לפני השימוש.
ריזלינג, צ ' נין בלאן וגוורצטרמינר הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות ויינגוט שניידר Niederhauser Hermannshohle ריזלינג Trocken. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.