בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 314 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סטייק פלנק, ברוקולי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו ברוקולי מוקפץ עם פלפלים וקשיו, בקר מנדרינה מערבבים ומטגנים עם פלפלים, ו בקר מהיר מוקפץ עם פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים סטייק חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים כל חצי על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים בשר בקר, רוטב סויה, שום ופלפל שחור; לזרוק היטב. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
שלב 1 1/2 כפות מים, רוטב צדפות, ופלפל אדום מרוסק בקערה קטנה; להפריש.