בשר סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. אם יש לכם שמן זית, מיץ עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
כף חמה 1. שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. סטייק יבש, מתבלים במלח ופלפל. חצי חום של סטייק בשכבה אחת, דקה אחת לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה לצלחת. חזור עם שאריות שמן וסטייק.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים פטריות ובצל לאותו מחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שום וחתיכות במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים קמח על גבי ירקות. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פפריקה, ואז מוסיפים לאט מיץ, ווסטרשייר ומים 1 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
7
תוסיף סטייק. מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אטריות במשך 7 עד 8 דקות.