בקר רנדנג
המתכון בשר Rendang יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מיץ ליים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 9 מרכיבים במעבד מזון או מסוק מיני.
להוסיף 1/4 כוס חלב קוקוס; תהליך עד חלקה. תערובת כפית לתוך קערה; להפריש.
מניחים 3 כפות חלב קוקוס ו flaked קוקוס במעבד מזון; לעבד עד צורות הדבק חלקה.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף תערובת שאלוט; לבשל 1 דקה או עד ריחני, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב קוקוס שנותר, קליפה, ו -5 המרכיבים הבאים (באמצעות מרק); מביאים לרתיחה. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם. תיפטר ממונגרס. מערבבים בתערובת קוקוס פתיתי; מבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.