קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בקר רנדנג

בקר רנדנג
המתכון בשר Rendang יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מיץ ליים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), בשר בקר Rendang, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום הראשון 9 מרכיבים במעבד מזון או מסוק מיני.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
להוסיף 1/4 כוס חלב קוקוס; תהליך עד חלקה. תערובת כפית לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים 3 כפות חלב קוקוס ו flaked קוקוס במעבד מזון; לעבד עד צורות הדבק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להוסיף תערובת שאלוט; לבשל 1 דקה או עד ריחני, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב קוקוס שנותר, קליפה, ו -5 המרכיבים הבאים (באמצעות מרק); מביאים לרתיחה. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם. תיפטר ממונגרס. מערבבים בתערובת קוקוס פתיתי; מבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים