בראוני אמא ליל כל הקדושים פופס
פופס בראוני אמא ליל כל הקדושים עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 38 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות לכו לחנות ותרימו וופלים עם ציפוי, חמאת בוטנים מוקרמת, ממתקים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. נסו בראוני פוש-It-Up ליל כל הקדושים פופס, קאפקייקס מומיות ליל כל הקדושים, ו קאפקייקס מומיות ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ואופים תערובת בראוניז כמו בימוי על תיבת בראוניז cakelike, באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב. גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בקערה קטנה, מערבבים ציפוי וחמאת בוטנים עד מעורבב. בראוניז להתפורר לתוך קערה גדולה, השלכת קצוות; מערבבים ממתקים חמאת בוטנים.
להוסיף תערובת זיגוג; לערבב היטב. צורה לתוך כדורי 1-inch; מקום על גיליון עוגיות. להכניס למקרר עד המשרד.
שמור 1 כוס ממתקים מומסים. לטבול קצה 1 מקל סוכרייה על מקל על 1/2 אינץ ' לתוך הנותרים ממתקים מומסים ולהכניס מקל לתוך כדור בראוני 1 לא יותר מחצי הדרך. חוזר. חזור אל גיליון עוגיות. להכניס למקרר 30 דקות.
הסר מהמקרר כמה בכל פעם. טובלים כדורים בממתקים מומסים; הקש מעל עודף.
כפית שמורות ממתקים מומסים לתוך שקית פלסטיק אחסון מזון resealable; שקית חותם.
חותכים את פינה קטנה של תיק; לסחוט שקית צינור חוצה דפוסים על כדורים להיראות כמו אמא. מיד לצרף עיני ממתקים. לתקוע בקצה הנגדי של מקל לתוך בלוק קצף.