בראוניז 10 שכבות
המתכון 10 שכבות בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. יש קינוח זה 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-71 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דובדבנים, אגוזי פקאן, מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בראוניז n-שכבה, שלוש שכבות בראוניז שוקולד, ו שתי שכבות בראוניז שוקולד גולמי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון רק של 8 או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול או גריז עם קיצור.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, שקית של סירופ שוקולד, מים, שמן וביצה עד מעורבב היטב.
מורחים חצי הבלילה במחבת. מנה חצי מטבילה תפוח קרמל על השכבה הראשונה של הבלילה.
מפזרים שבבי שוקולד ואגוזים. כיסוי עם הבלילה שנותרה. למעלה עם dollops של מטבל תפוח קרמל שנותר.
אופים מחבת 8 אינץ 38 עד 40 דקות (מחבת 9 אינץ 34 עד 37 דקות) או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מצדדים של מחבת יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות.
חותכים בראוניז ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
מגישים כל בראוני עם קצפת ודובדבן 1; רסס של סירופ שוקולד.