Harvest Pumpkin Brownies הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 72 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-2 גרם שומן. תמורת 12 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. 2843 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, סוכר, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 16%. נסו עוגת גבינה של קציר דלעת, מטבל קציר דלעת ועוגיות קציר דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
טורפים בקערה גדולה את הדלעת, הביצים, השמן והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
3-1/2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
צנצנות כל אחת) פלפלים אדומים מתוקים קלויים, סחוטים וזולים
ציוד שתשתמש בו
בקבוק צבע מאכל אדום, אופציונלי
2
שלב מרכיבים יבשים; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
3
יוצקים לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
עלי בזיליקום ארוזים היטב, שטופים
4
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
אדומים ללא נעליים
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
½ כוס חצאי פקאן פישר קצוצים גס
ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)
5
טורפים בקערה קטנה את החמאה, גבינת השמנת, הווניל, החלב והמלח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את סוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. בראוניז פרוסט. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קישוטים לבחירה: קצפת, פטל טרי וענפי נענע
קרקרים RITZ®
3-1/2 כפיות תמצית וניל
דג גומי ותולעים, לא חובה
, כמו שמן קנולה
אפשר להחליף בצל צהוב בינוני, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כן
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה וכפופים לתקופת יישון מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים - ואחת לשנה - הבקבוקים ביישון נתונים לטכניקת ה- déplacé, הכוללת ניעור הבקבוקים על מנת להומוג את השמרים ולקבל מיצוי גדול יותר מבחינת פוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, על פני יותר מ- 48 חודשי הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב חיוור, גוונים זהובים בהירים, וברק מדהים, כמו גם זרים מעניינים, מורכבים ועוצמתיים. תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו-20% Parellada