בראוניז חלבית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בראוניז עוגיות חלביות בבית. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 566 קלוריות . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח די זול. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית וניל, קמח, מרשמלו וסוכר קונדיטורים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 25% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בראוניז בוץ מיסיסיפי {AKA בראוניז מרשמלו חלבי} , בראוניז בוץ מיסיסיפי {AKA בראוניז מרשמלו חלבי} ובראוניז חלבי .
הוראות
מהדקים בצק עוגיות לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10 דקות.
בינתיים מערבבים בסיר גדול את המרשמלו, הצ'יפס והחמאה; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה וחלקה.
מעבירים לקערה גדולה; מגניב. טורפים פנימה ביצים ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת המרשמלו. מערבבים פנימה אגוזים.
אופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
להקפאה, מערבבים בסיר קטן את המרשמלו, החלב, החמאה והשוקולד. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש; מקציפים סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. בראוניז פרוסט.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.