בראוניז מקסיקניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז מקסיקני. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך שוקולד צ'יפס חלב, שוקולד, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו בראוניז מקסיקניים, בראוניז מקסיקניים, ו בראוניז מקסיקניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם לסכל, הרחבת רדיד על הצדדים. מערבבים שוקולד וחמאה לא ממותקים בסיר גדול כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק. מגניב 5 דקות.
לטאטא בסוכר, קינמון, ומלח.
להקציף ביצים, 1 בכל פעם, ואז וניל. המשך לטאטא עד הבלילה חלקה, על 2 דקות.
מוסיפים קמח ומקציפים רק עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה, משטח החלקה.
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 35 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
להקציף סוכר, שמנת וחמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד התערובת חלקה מגיע לרתיחה.
הסר מהחום; לערבב וניל. מגניב 10 דקות.
להקציף עד עבה מספיק כדי להפיץ.
בואו לעמוד עד ערכות ציפוי, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
שימוש בנייר כסף כסיוע, בראוני החיים מחבת.
חותכים בראוני לתוך 16 ריבועים.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.