קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז סלק

בראוניז סלק
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אמריקאי. נסו להכין עוגיות סלק בבית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו סלק, ביצים, בר שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: עוגיות סלק טובות יותר, בראוניז סלק פאדג'י פאליו, ו Beetroot, Banana & Berry Smoothie ft. סלק אהבה סלק בייבי סלק.

הוראות

1
ללבוש זוג כפפות גומי כדי לעצור את הידיים מכתים, ואז למעלה, זנב לקלף את הסלק youl צריך בערך 400 גרם בשר. בערך לקצוץ ולשים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים טיפת מים, מכסים בסרט נצמד, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 12 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעוד סלק מבשל, חמאה ואז קו 20 x 30cm traybake או פח קלייה קטן. בערך קוצצים את השוקולד וחותכים את החמאה לקוביות. עצה סלק מבושל לתוך מסננת, לנקז את כל נוזל עודף, ואז לשים לתוך מעבד מזון או בלנדר עם שוקולד, חמאה ווניל. Whizz עד התמהיל הוא חלק כמו שאתה יכול לקבל את זה. השוקולד והחמאה יימסו תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
שים את הסוכר והביצים לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להכות באמצעות יד חשמלית להקציף עד עבה, חיוור קצף, על 2 דקות. כפית סלק לערבב לתוך הקערה (זה רגיל להיראות יפה מדי בשלב זה, אבל לשאת איתי), ולאחר מכן להשתמש בכפית מתכת גדולה לקפל אותו לתוך הביצים whisked. נסו לשמר כמה שיותר אוויר בתערובת ככל שאתה יכול. לנפות את הקמח ואת אבקת קקאו, ולאחר מכן בעדינות לקפל אלה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים לתוך פח מוכן ואופים במשך 25 דקות או עד עלה בכל רחבי, עם רק את הרטט merest מתחת למרכז הקרום כאשר אתה לנער את המחבת. מגניב לחלוטין בפח, ואז לחתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות בראוניז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "