בראוניז פאדג'אני
בראוניס פאדג'אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 250 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם שוקולד, תמצית vanillan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מצוין. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים), ו בראוניס פאדג'יותר טוב מקופסא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בסיר 3 ליטר על חום נמוך מאוד, להמס חמאה או מרגרינה ושוקולד, ערבוב התערובת כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים את הסוכר לתוך השוקולד. אפשר לתערובת להתקרר מעט. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב טוב אחרי כל אחד, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח והמלח; מערבבים לתוך תערובת השוקולד. מקפלים באגוזים.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
אופים בתנור 30 עד 35 דקות. בראוניז נעשים כאשר קיסם שיניים מוכנס למרכז לצאת נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.