בראוניז פאדג'פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז פאדג פטל. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם יש לך שוקולד אפייה, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פאדג'בראוניז פטל, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 8 אינץ מרובע תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הסוכר, 2 ביצים שלמות, וניל עד בשילוב.
מערבבים בחמאה. בקערה אחרת, לשלב את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך תערובת חמאה, ערבוב רק עד משולב. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, 25 עד 30 דקות. מחבת מגניבה על מתלה תיל.
לטאטא יחד את החלב התאדה חלמון ביצה בסיר קטן.
חום מעל בינוני נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חמה מאוד מתעבה מעט; לא להרתיח.
מניחים את 4 אונקיות של שוקולד קצוצים למחצה בקערה בינונית, לאט לשפוך את החלב החם. מערבבים עד השוקולד נמס וחלק.
יוצקים את המילוי על בראוניז מקורר; לקרר עד המשרד, על 2 שעות.
מקציפים את גבינת שמנת עם ריבת פטל בקערה גדולה עד חלקה. מקפלים את ציפוי מוקצף, ולהוסיף את צבע מזון אם תרצה בכך. מעל בראוניז מקורר עם ציפוי, באמצעות מסרק עוגה כדי ליצור עיצוב.
חותכים בראוניז לתוך 16 ריבועים, ולאחר מכן לחתוך כל ריבוע בחצי באלכסון כדי ליצור משולשים.
מקשטים עם תלתלי שוקולד אם תרצה.