קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז קפה וקרם

בראוניז קפה וקרם
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, בראוניז קפה ושמנת עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 223 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית ונילן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז קרם קפה, בראוניז קרם קפה, ו גלידת קפה טבעה בקפה (אפוגאטו סמיפרדו קוביליה).

הוראות

1
במיקרוגל, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד חלקה. מצננים מעט. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, הסוכר והווניל; מערבבים פנימה תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
שלב קמח וסודה לשתייה; מערבבים לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מורחים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
למילוי, שלבו גרגירי שמנת וקפה בקערה קטנה; מערבבים עד להמסת הקפה. בקערה אחרת חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח; מקציפים בתערובת קפה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קפה נמסקפה נמס
חמאהחמאה
קפהקפה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
בסיר קטן שלבו צ ' יפס ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהצ ' יפס נמס. מצננים מעט. מורחים בזהירות על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
צ ' יפסצ ' יפס
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
בואו לעמוד במשך 30 דקות או עד זיגוג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
9
חותכים לריבועים. יש לאחסן במקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר