בראוניז שוקולד לבן
בראוניז שוקולד לבן דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 9 מנות. יש קינוח זה 289 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, טופי שקדים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה די גרוע. נסו בראוניז שוקולד לבן, בראוניז שוקולד לבן, ו בראוניז שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2 עד 3 ליטר על אש נמוכה, לעתים קרובות מערבבים חמאה ו 1 כוס שוקולד לבן קצוץ עד נמס וחלק.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר, ביצים, וניל וקמח עד מעורבב היטב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' בחמאה וקמח.
מפזרים חתיכות טופי ונותר 1/3 כוס שוקולד לבן באופן שווה מעל.
אופים בתנור 350 עד הקצוות להרגיש המשרד לגעת ולהתחיל להפוך גוון כהה יותר, 25 עד 30 דקות.
תריץ סכין בין שולי המחבת לבראוני.
תן מגניב במחבת על מדף, על 1 שעה.