בראוניז שחור-לבן קופץ
בראוניז שחור ולבן פופס עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 292 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את תערובת הבראוני הקפוא של בטי סופריים, סוכריות שוקולד עם decors קישוט בטי, מקלות סוכריה על מקל נייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו בראוניז שחור ולבן, בראוני פופס, ו בראוני ינשוף פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שים בצד את הציפוי מ "בראוניז מיקס". הפוך ואופים בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצה. מגניב לגמרי.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בראוניז מקורר להתפורר לקערה גדולה.
להוסיף זיגוג שמורות; לערבב היטב. צורה תערובת על ידי כף מלא לתוך כדורים; מקום על גיליון עוגיות. להקפיא לפחות 15 דקות.
סוכריות להמס נמסות כפי שהורה על שקית.
מניחים סוכריות בקערה קטנה.
הסר כמה כדורי בראוני במקפיא בכל פעם. לטבול קצה 1 מקל סוכריה על מקל לתוך ממתקים מומסים ולהכניס מקל על באמצע הדרך לתוך כדור בראוני 1.
בעדינות לסובב כל כדור בראוני בממתקים מומסים עד מצופה; ברז עודף.
תגלגלי סוכריות. לתקוע בקצה הנגדי של מקל לתוך בלוק קצף.