קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

בראוניז שערורייתי

בראוניז שערורייתי
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז שערורייתי. מתכון זה מכין 20 מנות עם 593 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 310 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה סביב 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו גרגרי קפה נמס, שוקולד, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 49%. מתכונים דומים: בראוניז שערורייתי, בראוניז שערורייתי, ו בראוניז שערורייתי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חמאה וקמח תבנית אפייה בגודל 12 על 18 על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
ממיסים יחד את החמאה, 1 קילו שוקולד צ ' יפס, ואת השוקולד הלא ממותק בקערה בינונית מעל מים רותחים. אפשר להתקרר מעט. בקערה גדולה מערבבים (לא מקציפים) יחד את הביצים, גרגירי הקפה, הווניל והסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד החמה לתערובת הביצים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קפה נמסקפה נמס
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה בינונית מנפים יחד 1 כוס קמח, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים לתערובת השוקולד המצוננת. זורקים את אגוזי המלך ו -12 אונקיות השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית עם 1/4 כוס קמח, ואז מוסיפים אותם לבלילת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים לתוך תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים 20 דקות ואז מקפיצים את נייר האפייה על מדף התנור כדי לאלץ את האוויר לברוח בין התבנית לבצק הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
9
אופים כ -15 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. אל תאפו יותר מדי! מניחים להתקרר היטב, מקררים וחותכים ל -20 ריבועים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור