בראוניס עם פאדג'קרמל שערורייתי
המתכון שערורייתי בראוניז קרמל פאדג'יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 288 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, אפיית קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראוניס שערורייתי-ly שערורייתי, בראוניז עם פאדג'קרמל, ו בראוניז פאדג'עם מערבולת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, קרמל חום וחלב על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים וחלקים.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה; להסיר מהחום. מערבבים בסוכר, וניל וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, קקאו ומלח. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של נתחי שוקולד ו 1 כוס של פקאן.
לטפטף בעדינות ובאופן שווה קרמל נמס מעל הבלילה, מניעת כיסים גדולים של קרמל ומניעת קרמל להגיע לתחתית של ברים. (קרמל יכול לכסות את כל פני השטח של הבלילה.)
אופים 35 עד 40 דקות או עד סט.
בסיר 1 ליטר, חום שנותר 1/2 גושי שוקולד כוס והשמן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים; לחץ בקלילות. מגניב 20 דקות. להכניס למקרר על 1 שעה 30 דקות או עד שוקולד מוגדר. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. אם קירור ארוך יותר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.