אם יש לך שמן צמחי, שאלוט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בראנץ 'ראשון: שרימפס וצדפות סביצ' ה, ארפות עם סלמון וחסילונים (Arepas con Salmon y Camarones), ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים masarepa ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב. לאט לאט לשפוך מים חמים לתוך masarepa, ערבוב עם מזלג עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להתגלגל לתוך בול עץ, לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
לאחר arpas, יש נח לחלק לשניים, ולאחר מכן לחלק כל חצי ל 8 חתיכות. צורה לתוך צילינדרים קצרים (כמו דיסקית הוקי) ואז לעטוף בנפרד בניילון נצמד אם לא באמצעות מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים שכבה דקה של שמן צמחי במחבת או מחבת על חום בינוני-גבוה וצורב כל arepa עד רק מתחיל חום, ולאחר מכן להעביר לתנור. אפשר לאפות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בעוד ארפות בתנור, להכין שרימפס על ידי חימום שמן במחבת מעל חום גבוה בינוני, להוסיף שאלוט, ומבשלים עד תחילת לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים שום וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
8
מוסיפים שרימפס ומיץ ליים ומבשלים עד שרימפס הם ורודים ומתחילים להיות המשרד, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. לאחר שארפס מבושל, מפוצל וממולא בשרימפס וכל או כל הקישוטים האופציונליים.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.