קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

בראנץ ' ראשון: סוכר חום ארוחת בוקר Capkelets

בראנץ ' ראשון: סוכר חום ארוחת בוקר Capkelets
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראנץ ' יום ראשון: Yeasted Sugar Cake, בראנץ ' ראשון: תינוקות הולנדים עם סוכר לימון, ו תנור איטי יום ראשון: Tenderloin סוכר חום בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°. שמן וקמח סטנדרטי 12 כוס מאפין פח (אתה יכול להשתמש קצת קמח מומס כפית או שתיים של הקמח לעשות את זה).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה להקציף היטב לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לפצח את הביצים לתוך קערה ולהקציף עד מעורבב וקציף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא את הסוכר והכה עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לטאטא את תערובת הקמח לתוך תערובת ביצה סוכר, באמצעות כמה משיכות ככל האפשר ולעצור ממש לפני השניים משולבים במלואם. ואז להקציף בתערובת חלב-יוגורט, חמאה מומסת, והוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים את הבלילה לתוך הפח מאפין; כל באר יהיה קצת יותר מחצי מלא.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
אופים במשך 15 דקות, או עד בודק עולה נקי. הגדר את הפח מאפין על מתלה במשך 1 דקה ולאחר מכן להשתמש בסכין כדי להעיף כל cakelet לצדדים בבאר שלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
ציפוי גבינת שמנת סוכר חום
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
9
זה בקושי מספיק ל-12 קאקלטים .-
10
לנצח את כל החומרים יחד עד בשילוב אחיד, רך, ורך. השתמש מיד או לאחסן במקרר.