ברביקיו משך כריך חזיר
ברביקיו משך כריך חזיר לוקח מסביב 4 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 514 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצל, סוכר חום, אבקת חרדל ופפריקה, ו oz-4lb 8oz) כתף חזיר. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברביקיו משך כריך חזיר, ברביקיו משך כריך חזיר, ו ברביקיו משך כריך חזיר.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
מפזרים את הבצלים ועלי המפרץ בתחתית פח צלייה גדול.
מערבבים את אבקת החרדל, פפריקה ופלפל שחור טחון 1 כפית עם קמצוץ טוב של מלח. תמרח את זה על כל הבשר, ותוודא שאתה משפשף את זה בכל הסדקים.
מניחים את החזיר, בצד הקליפה למעלה, על גבי הבצלים.
יוצקים 200 מ " ל מים לתחתית הפח, לעטוף היטב עם נייר ואופים עבור 4 שעות. זה יכול להיעשות עד 2 ימים קדימה פשוט לכסות את המגש בנייר כסף וצינה עד מוכן ברביקיו.
תדליק את הברביקיו. בקערה, מערבבים את הקטשופ, החומץ, רוטב ווסטרשייר וסוכר חום.
הסר את החזיר מן הפח יבש טפיחה.
מניחים את הפח הקלייה על הכיריים, יוצקים את תערובת הקטשופ ובועה במרץ במשך 10-15 דקות עד עבה ומבריק.
הסר את עלי המפרץ ושופכים את הרוטב למעבד מזון; בליץ עד חלקה. למרוח חצי מתערובת הרוטב על הבשר.
ברגע שהלהבות על האש יכבו, שים את הבשר, העור כלפי מטה. מבשלים 15 דקות עד חרוך יפה, ואז להתהפך ומבשלים עוד 10 דקות. הבשר יהיה רך מאוד, אז להיזהר לא לאבד שום בין הסורגים. לחלופין, מחממים תנור גריל משולב גבוה, מניחים את החזיר על מגש אפייה ומבשלים כל צד במשך 10-15 דקות עד חרוך יפה.
הרם את החזיר על צלחת גדולה או מגש.
הסר מחרוזת לקלף את העור. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לחתיכות שמנמנות.
להוסיף 3-4 כף של רוטב ברביקיו לבשר ולזרוק הכל היטב מעיל. ערימה לתוך לחמניות ומגישים עם רוטב נוסף וסלט כרוב קטן.