קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

ברווז גן עדן

ברווז גן עדן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז של גן עדן. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. לך לחנות ותביא כוסברה, חזה ברווז, סוכר טורבינדו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו גן עדן, גן עדן ורוד, ו אספרגוס בגן עדן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את התבלינים, סוכר, מלח, גרידת ליים בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בעדינות לחתוך רק דרך העור על השדיים ברווז שלוש או ארבע פעמים, רק מספיק כדי לחשוף קצת שומן. החל כמה צביטות קטנות של לשפשף בכל צד של השד, יחד עם קצת מלח נוסף (זה מאפשר לך למתן כמה מלח אתה צריך). אתה רק צריך קצת-יותר מדי לשפשף בצד החיצוני יישרף.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
עם סכין חיתוך חדה, לחתוך בין שכבת שומן ובשר על השדיים, משאיר צד ארוך אחד מחובר כדי ליצור ציר. "לפתוח" חזה הברווז שלך ולעבוד בנדיבות לשפשף לתוך הבשר, שוב עם קצת מלח נוסף. הבשר כאן צריך להיות מכוסה לחלוטין לשפשף. על ידי שמירה על רוב לשפשף מתחת לעור אתה מונע ממנו לשרוף ולאפשר לו ישירות העונה הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
תן לשדיים לשבת במשך כחצי שעה. לאחר מכן מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. ללטף את השדיים ברווז יבש עם קצת מגבת נייר. כאשר חם (אבל לא קורע חם, או העור ישרוף ואתה תצטרך להסיר אותו), להוסיף את השדיים, העור בצד למטה. מכסים אותם במחבת אחרת, היוצרת אפילו מגע עם המחבת ומונעת מהעור להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לאחר כמה דקות (שתיים עד חמש, בהתאם לחום והעובי של השדיים שלך), להרים פינה של השדיים ולבדוק את העור. אם זה משהו פחות מחום כהה, להשאיר אותו לעוד דקה או שתיים. אם נעשה, להפוך את השדיים מעל ומבשלים אותם עוד כמה דקות, שוב מכוסה במחבת אחרת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי לבדוק את הבשר עבור doneness, להסיר אותו צלחת להרים את העור. הבשר מתחת צריך להיות נדיר אבל לא גלם—משעמם אדום במקום מבריק. כאשר נעשה, לתת את שאר הבשר כמה דקות לפני חיתוך באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מפזרים על קצת יותר של לשפשף התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
צריך להיות הרבה שומן ברווז שניתנו במחבת שלך. אם יש לך שאריות אורז מבושל במקרר וכמה ממרח קארי אדום, כמה אורז מטוגן עם מיץ של סיד זה לא יכול להיות רעיון רע. רק אומר.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי אדומהמשחת קארי אדומה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)