קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי

ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי
צריך ללא גלוטן הר ד ' אובר? ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו אנדיב בלגי, סוכר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ממולאים בלגי אנדיב, אנדיב בלגי בגריל, ו אנדיב חזיר או גרטן בלגי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
יש להכין את הברווז יום קודם בגלל זמן הבישול האיטי הארוך. אם אתה רוכש קונפי ברווז מבושל מראש, דלג על ההוראות בפסקה זו ופעל לפי ההוראות שעל אריזת המוצר. בכל מקרה, תצטרך לגרוס את הברווז לשימוש במתכון זה. לקבלת קונפי הברווז שלך, מערבבים את המלח, הפלפל והשום יחד ומצפים את הברווז בתבלינים המתחככים אל פני הברווז. על הכיריים מחממים את השמן או השומן במחבת צלייה עמוקה (אם תשתמשו בתנור) או בתנור הולנדי גדול (אם תבשלו בטווח). (הערה: אתה תצוד את הברווז ולא תטגן אותו, לכן חשוב להימנע מלהפוך את השמן לחם מדי.)
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
שוםשום
פלפלפלפל
ברווז שלםברווז שלם
שומן חזירשומן חזיר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
2
מוסיפים את הברווז לשמן החם. אם אתם משתמשים בתנור, הכניסו את הברווז לתנור שחומם מראש ל -200 מעלות צלזיוס למשך כ -6 עד 8 שעות. אם אתם משתמשים בכיריים, בישלו את הברווז ברתיחה. בכל מקרה, ברווז חייב להיות מבושל עד שהוא נופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
ברווז שלםברווז שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוציאים את כל בשר הברווז מהעצמות ושומרים בשר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
4
חותכים את האנדיב לשניים ומסירים את הליבה. צורבים קלות את דפנות האנדיב החתוכות בשמן זית על אש בינונית במחבת ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים פנימה את הסוכר, המלח, הפלפל והחמאה-מכסים וממשיכים לבשל עד אל דנטה-כ -10 דקות. אתה רוצה שהאנדיב יהיה מעט רך, אך יציב מספיק כדי לתמוך במילוי הברווז. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
אנדיבאנדיב
פלפלפלפל
סוכרסוכר
ברווז שלםברווז שלם
מלחמלח
6
מכינים את מחית המנגו / פירות יער על ידי הוספת המנגו והתותים לבלנדר או למעבד מזון ומיזוג עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
פירות יערפירות יער
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
7
אם הברווז קר, מחממים אותו או מחממים אותו מחדש, תלוי אם הכנתם קונפי משלכם, או שרכשתם אותו מוכן. גרוס את הברווז עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
ממלאים כל חצי אנדיב בברווז, כף מחית פירות יער מנגו מעל ומקשטים בפטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
אנדיבאנדיב
פירות יערפירות יער
מנגומנגו
ברווז שלםברווז שלם
9
מגישים מעט חם.