ברווז פריך
אם יש לכם מלפפון, בצל ירוק, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ברווז פריך, ו ברווז צלוי פריך.
הוראות
חותכים את דש השומן התלוי מעל חלל הברווזים. לשבת ברווז גזוז על מתלה או מגש מחורר על מחבת צלייה עמוקה צלוי במשך 4 שעות.
הפעל את התנור עד 232° ולתת 30 דקות אחרונות של חום עז. או, אם זה קל יותר, פשוט להשאיר את הברווז בתנור נמוך במשך 5 שעות. הבחירה היא שלך.
לשבת פנקייק על החלק העליון של ספינת קיטור לבשל או פשוט בצע את ההוראות על החבילה.
יוצקים את הרוטב בקערה עם כפית.
חותכים את המלפפון לגפרורים (כמו שאתה מקבל במסעדה סינית).
חותכים את בצל ירוק מתארך לרצועות קצרות (שוב, כמו שהם עושים במסעדות סיניות).
בזהירות לקחת את המחבת צלייה מהתנור ולהעביר את הברווז על לוח. כאשר אתה יכול להתמודד עם זה בנוחות, לגרוס אותו ולהגדיר אותו על השולחן עם רוטב, מלפפון, בצל ירוק לגזרים, פנקייק. לעטוף את בשר הברווז, עם רוטב, מלפפונים, בצל ירוק, פנקייק. כאשר שומן הברווז התקרר קצת, לשפוך אותו לתוך קערה או צנצנת. זה עושה תפוחי אדמה מטוגנים גדולים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;