קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

ברווז פריך

ברווז פריך
אם יש לכם מלפפון, בצל ירוק, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ברווז פריך, ו ברווז צלוי פריך.

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את דש השומן התלוי מעל חלל הברווזים. לשבת ברווז גזוז על מתלה או מגש מחורר על מחבת צלייה עמוקה צלוי במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
הפעל את התנור עד 232° ולתת 30 דקות אחרונות של חום עז. או, אם זה קל יותר, פשוט להשאיר את הברווז בתנור נמוך במשך 5 שעות. הבחירה היא שלך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לשבת פנקייק על החלק העליון של ספינת קיטור לבשל או פשוט בצע את ההוראות על החבילה.
5
יוצקים את הרוטב בקערה עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
חותכים את המלפפון לגפרורים (כמו שאתה מקבל במסעדה סינית).
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
7
חותכים את בצל ירוק מתארך לרצועות קצרות (שוב, כמו שהם עושים במסעדות סיניות).
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
8
בזהירות לקחת את המחבת צלייה מהתנור ולהעביר את הברווז על לוח. כאשר אתה יכול להתמודד עם זה בנוחות, לגרוס אותו ולהגדיר אותו על השולחן עם רוטב, מלפפון, בצל ירוק לגזרים, פנקייק. לעטוף את בשר הברווז, עם רוטב, מלפפונים, בצל ירוק, פנקייק. כאשר שומן הברווז התקרר קצת, לשפוך אותו לתוך קערה או צנצנת. זה עושה תפוחי אדמה מטוגנים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
שומן ברווזשומן ברווז
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצל ירוקבצל ירוק
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
קערהקערה
תנורתנור
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;