קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי

ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, וקוס-Cous ישראלי
ברווז פריך עם Blackberry Gastrique, בצל פנינה קלוי, ו Cous-Cous הישראלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 906 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, מים, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלמון פראי עם קוסקוס ואספרגוס קלוי, עוף טוניסאי (או חומוס) w/ Cous Cous & רוטב יוגורט האריסה ירוק, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350 ° F. לזרוק בצל ושמן זית בקערה בינונית למעיל. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים בצל לסדין אפייה מעוטר וצולים עד שקצות סכין מחליקות בקלות פנימה והחוצה של הבצל, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בינתיים, לשלב סוכר ומים בסיר קטן כבד תחתית. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. המשך לבשל מבלי לערבב עד הנוזל מגיע צבע קרמל בלונדיני בהיר, 5-8 דקות, מסתחרר בעדינות כדי לעזור תערובת לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים חומץ יין אדום בבת אחת (התערובת תרתח מהר מאוד). המשך לבשל עד הסוכר הוא מחדש מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים יין למחבת ומפחיתים עד לסירופ קל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים אוכמניות ותימין ומבשלים עד שהאוכמניות נשברות מעט והתערובת בצבע אדום כהה עם המרקם של סירופ מייפל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
עבור הברווז: חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
חום שמן קנולה ב 12 אינץ ' ברזל יצוק כבד תחתית או מחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, על 2 דקות. בעדינות למקם את השדיים ברווז במחבת העור בצד למטה ולחץ בחוזקה עם מרית כדי להבטיח מגע טוב בין העור למחבת. מבשלים עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, 6 עד 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להעיף את השדיים ומבשלים בצד השני עד החלק העבה ביותר של השד רושם 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני, על 3 דקות יותר, או 140 מעלות עבור בינוני-טוב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
העברת חזה ברווז העור בצד-עד צלחת גדולה, אוהל רופף עם לסכל ולאפשר לנוח 3-5 דקות. Rewarm gastrique על אש נמוכה במידת צורך. חותכים ברווז ומגישים עם cous-cous, בצל, ו gastrique.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות