ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 129 גרם חלבון, 385 גרם שומן, ובסך הכל של 4260 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.39 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, נקניק חזיר בתפזורת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם תפוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. נסו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוחים ויניגרט תפוחים, סלט תפוחים-אגוז פיקנטי עם רוטב בלסמי-צימוקים ללא שומן, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את פנים הברווזונים במלח; דוקרים היטב את העור ומניחים בצד. במחבת גדולה מבשלים נקניק עם בצל וסלרי עד שהנקניק כבר לא דיו והירקות רכים.
מוסיפים תפוח ומבשלים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם; מסננים. בינתיים מבשלים צימוקים במים למשך 8 דקות; לא לנקז. בקערה גדולה שלבו תערובת נקניקיות, צימוקים, מלח, מרווה, פלפל ופטרוזיליה; מערבבים היטב.
מוסיפים את קוביות הלחם, הביצים והמרק; מערבבים קלות. מחלקים וכף לברווזונים.
מניחים עם צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
אופים, חשוף, ב 375 # עבור 1-3 / 4 ל 1-1 / 4 שעות או עד מדחום קורא 185#.
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר.