קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ברווז צלוי עם תפוחים ושזיפים

ברווז צלוי עם תפוחים ושזיפים
ברווז צלוי עם תפוחים ושזיפים דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 3050 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 246 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.62 דולר למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם זרעי סלרי, עלי מרווה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו ברווז צלוי עם שזיפים מיובשים וכרוב מבושל יין, ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, ו תפוחים אפויים עם שזיפים מיובשים, קינמון וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברווז הוא ציפור שומנית לשמצה. כדי להפחית את השומן ולייצר עור פריך, התחל בגיזום עודפי השומן מהגוף. שוטפים את הברווז ביסודיות, מבפנים ומבחוץ, ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים את הציפור מבפנים ומבחוץ בכמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
כדי להכין את המילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל, הסלרי, זרעי הסלרי, השזיפים, התפוחים ו -4 עלי המרווה; מתבלים במלח ופלפל; מטגנים 10 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זרעי סלריזרעי סלרי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים את התערובת יחד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
5
מכניסים את המלית לקערת ערבוב גדולה ומרטיבים אותה בסחיטת לימון והשמנת הכבדה; תן לו עוד זריקה ותבל במלח ופלפל. כפית את המילוי לתוך חלל ברווז. לקרוע חתיכה ארוכה של נייר אלומיניום ולהניח אותו על מתלה להכניס מצויד במחבת צלייה, לתת קצת רדיד לתלות את הקצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
הניחו את הברווז, בצד החזה כלפי מעלה, על נייר הכסף; תחבו את קצות הכנף לאחור מתחת לברווז, וקפלו את עודפי נייר הכסף מעל קצה הברווז עם המלית. רדיד יגן על המילוי מן שריפת ונופל לתוך שומן ברווז טעים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
צולים את הברווז במשך 21/2 עד 3 שעות, מסובבים את התבנית כל 20 דקות בערך. זה אולי נראה כמו טרחה, אבל זו הדרך הטובה ביותר להבטיח עור פריך אפילו. הרגליים יתנועעו בקלות בסיום הציפור ומדחום לקריאה מיידית יירשם כ -180 מעלות פרנהייט כאשר יוכנס לירך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוציאו את מתלה ההוספה מהתבנית והניחו את הברווז על קרש חיתוך כדי לתת לו לנוח לפני הגילוף. עכשיו יש לך הרבה שומן ברווז בתחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
יוצקים את כל כפות שומן הברווז למעט כמה כפות למיכל ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1
הניחו את תבנית הצלייה, עם כמה כפות שומן הברווז, על הכיריים מעל 2 מבערים המונחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים ליצירת עיסה. סובב את החום עד גבוה ומוסיפים את היין, מבשלים ומערבבים, מגרדים את תחתית המחבת, עד שהנוזל מצטמצם מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את ציר העוף ואת 4 עלי המרווה הנותרים, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות