ברווזונים צלויים חמוציות-תפוזים
ברווזונים צלויים חמוציות-כתום לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 127 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מ טעם הבית דורש מרק עוף, חמוציות, רוטב סויה ותפוזי טבור. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלי חזיר חמוציות-תפוז איטי, קרוק-פוט חמוציות וצלי חזיר מזוגג כתום, ו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם תפוז וג' ינג'ר מגובש.
הוראות
זין עור של ברווזונים היטב.
מניחים ארבעה רבעים כתומים, ענף רוזמרין אחד ו -1 / 4 כוס חמוציות בכל חלל; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
בקערה גדולה שלבו את מיץ התפוזים, המרק, רוטב הסויה, הסוכר, הג ' ינג ' ר והשום; מערבבים היטב. מקררים 1/2 כוס לזיגוג.
יוצקים 1 כוס על הברווזונים; מפזרים את החמוציות שנותרו. מכסים ואופים ב 350 כ 1 שעה. לחשוף; אופים 1-1 / 2 שעות יותר צולה לעתים קרובות עם תערובת מיץ תפוזים הנותרים. (
מסננים שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר.)
שלב את המרמלדה ותערובת מיץ התפוזים השמורה; מורחים על ברווזונים.
אופים, לא מכוסים, 30-40 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות צלזיוס. השלך את התפוזים, הרוזמרין והחמוציות מחללים.
תנו לברווזונים לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.